Jouw huis omtoveren tot een plek waar je je thuis voelt.

Voor het mooier maken van je huis kan ik het volgende voor je doen:

 

Langskomen voor mondeling advies 

Loop je vast bij het inrichten van je huis en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kom graag bij je langs om eens met je mee te kijken! Tijdens mijn komst kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat jouw wensen zijn. Je kunt me, met door jou uitgezochte plaatjes van pinterest, woonbladen of mijn site, laten zien wat je mooi vindt. Vervolgens lopen we samen een rondje door de desbetreffende kamer of kamers en vertel ik wat voor een mogelijkheden ik allemaal zie om het geheel mooi te maken. Wanneer nodig, schuiven we samen met meubels en natuurlijk kijk ik welke muur en/of houtwerk een kleur en/of behang kan gebruiken. Ook geef ik tips over wat voor een accessoires je nog zou kunnen aanschaffen en waar je deze zou kunnen plaatsen. Advies over het eventueel laten maken/aanpassen van kasten/meubilair op maat of het laten (ver)bouwen van het een of ander neem ik uiteraard ook mee tijdens dit advies.

Voor dit advies reken ik € 150,- exclusief btw. Reiskosten zijn hierbij niet inbegrepen, hiervoor reken ik € 0,21 per km.

 

Bij een uitgebreider thuisadvies

Maak ik thuis nog een plan voor je waarin ik alle kleuren en voorbeelden van behang voor je uit heb gezocht en maak ik een lijst met de voor jou uitgezochte accessoires. Prijzen en waar deze te verkrijgen staan hier uiteraard bij vermeld. Ook het laten maken/aanpassen van kasten op maat of het laten (ver)bouwen van het een of ander werk ik nader uit. Dit is inclusief prijsindicatie.

Voor dit uitgebreide advies reken ik € 50,- per uur, exclusief btw, met een maximum van 10 uur (Afhankelijk van het oppervlakte en het aantal verdiepingen van de woning). Reiskosten zijn hierbij niet inbegrepen, hiervoor reken ik € 0,21 per km. Ik werk in mijn plan met 2d tekeningen.

 

Aankleden van de specifieke ruimte(s)

Lijkt het je heerlijk om jouw kamer of gehele huis niet zelf, maar door mij te laten inrichten, dan kan dat natuurlijk ook! In dit geval kom ik na het thuisadvies later weer bij je terug om alles mooi aan te kleden. Je kunt tijdens dit bezoek gewoon naar je werk! Schilderwerk/ophangwerk kan tijdens deze dag/dagen worden uitgevoerd door mijn schilder. Natuurlijk bewaar ik de bonnen van alle meubels en accessoires. Zo kun je nog iets ruilen of terug brengen wanneer je iets niet mooi vindt. 

Voor deze metamorfose reken ik € 50,- per uur exclusief btw. Reiskosten zijn hierbij niet inbegrepen, hiervoor reken ik € 0,21 per km.

 

Inrichten (ver)bouwen samen met mijn timmerman/schilder

Wanneer je al weet dat sommige kamers toe zijn aan of

- veel nieuw schilderwerk of

- er het een of ander gesloopt en/of verbouwd kan worden of

- je kasten of ander meubilair op maat wilt of

Kortom een complete metamorfose van een ruimte!

Ook dan kunnen we je helpen! Gelukkig sta ik er tijdens deze klussen niet alleen voor. Ik werk samen met mijn eigen zeer ervaren timmerman en schilder en met zijn drietjes kunnen we (bijna) alles voor je doen. Tijdens deze klusweken kun je gewoon naar je werk, of lekkerder nog, gewoon op vakantie! Al verscheidende keren hebben wij onze klanten een mooie thuiskomst bezorgd, waarin een complete metamorfose gedaan is en waarna alles ook nog eens netjes is opgeruimd. Na een laatste schoonmaak van mij restten deze klanten alleen nog maar hun spullen uit te pakken en heerlijk te genieten van hun nieuwe ruimtes en/of huis! 

Voor deze dienst maken we een offerte op maat.