Subtiele gouden ringen, simpele illustraties en keramiek door mij, Kim.

Ik ben dus Kim. Kim Cuhfus is mijn volledige naam en waar mijn achternaam vandaan komt, ik heb geen idee :-). Samen met Jorrit en onze dochter Nora woon ik in een heel lief oud huisje waarnaar dit alles vernoemd is. In december 2017 kochten wij dit huis als een complete bouwval en na jaren klussen (niet aaneengesloten weken hoor!) gingen wij er in oktober 2019 eindelijk in! Deze klus hadden we zonder mijn vader en oom (beide genaamd Ruud) nooit kunnen klaren. Nu het huis af was en mijn dochter even later naar school ging kon ik verder met het opstarten van dit nieuwe bedrijfje; het oppakken van mijn oude liefde tekenen, keramiek en het maken van ringen!

 

Van kleins af aan kijk ik in alle etalages waar mooie ringen te vinden zijn en vaak genoeg heb ik me afgevraagd of ik ooit zelf ringen zou gaan maken. Nu Nora naar school ging kon ik lessen gaan volgen bij Aletta Teunen, afgestudeerd edelsmid. En zo kan ik nu eindelijk, zo trots als een pauw, zelf ringen maken en aanbieden.

 

Het creatieve, waaronder het inrichten van huizen is iets wat me met de paplepel is ingegoten. Thuis veranderden mijn ouders en ik onze kamers 'wat vaker' dan in het gemiddelde huishouden, was tekenen mijn hobby, veranderde ik zo nu en dan mijn eigen kleding en was mijn keuze om na de havo het Nimeto te gaan volgen een logisch gevolg.

 

Na het versneld afronden van deze opleiding, werkte ik acht jaar als winkelontwerper, winkelinrichter en grafisch ontwerper en heb ik vele winkels open zien gaan en blaadjes vormgegeven. Daarna werkte ik 8 jaar als zelfstandig fotograaf, waar ik met heel veel liefde honderdduizenden plaatjes heb geschoten en wat ik af en toe weer oppak! Kijk op https://nl.pinterest.com/kimcuhfus/_created/ voor een hoop plaatjes, allemaal door mij gemaakt.

 

En nu vandaag de dag hoop ik mensen trots te maken met een nieuwe ring. En kan ik mensen vrolijk maken met mijn illustraties en keramiek, want...

 

...waarom 1 ding doen als er meerdere zo leuk zijn...? Ik leef maar 1 keer geloof ik! 

 

Kan ik je ergens mee helpen? :-)

 

Liefs,

Kim