Ringen.

Ongebruikte sieraden een nieuw leven geven

Vaak liggen er ergens in een laatje nog sieraden die je nooit meer draagt. Of heb je nog de trouwringen van bijvoorbeeld je opa en oma liggen, maar pas je deze zelf niet.
Door het omsmelten van oude sieraden kan ik weer nieuwe sieraden maken, hoe mooi is dat! Zo blijft er geen waardevol goud ongebruikt liggen en kun je oude sieraden van je dierbaren toch nog altijd bij je dragen! Op mijn webshop kun je alle ringen zien die ik voor je kan maken. Heb je iets moois gezien, mail me gerust, dan maken we een afspraak voor het opmeten van je ringmaat en het inleveren van je oude goud. Jouw oude goud zullen we samen wegen zodat je precies kunt zien hoeveel je bij me inlevert. Mocht je niet beschikken over oud goud, dan koop ik nieuw goud voor je in. In mijn webshop zie je de prijzen van de ringen wanneer je deze laat maken met oud goud en de prijzen voor het maken van de ringen met nieuw goud.

Let op: elke ring wordt volledig met de hand gemaakt en kan afwijken van de voorbeeldring.

 

Op voorraad handgemaakt ringen bestellen via mijn webshop

Een aantal ringen op mijn webshop dienen niet alleen als voorbeeld voor het maken van een nieuwe ring, maar kun je ook direct aanschaffen. De maat en prijs staan hierbij vermeld. Sommige ringen kunnen nog iets vergroot of verkleind worden, wanneer dit het geval is staat het bij de ring vermeld. Zit er een mooie ring voor je tussen die nog aangepast moet worden, mail me dan even, dan houd ik de ring voor je apart en maak ik hem voor je klaar.