Blog.

Badkamer

Ik ben dol op badkamers en met name mijn eigen badkamer :-). Voorzien van mooie Marokkaanse zellige tegels, Portugese vloertegels, hoge spiegel voor de man des huizes en een lage spiegel voor de vrouw des huizes :-). Ook de wastafel hebben we zelf gemaakt. Inclusief bijpassend krukje voor het kind des huizes :-).

Lees meer »

Terug in Rijnsburg

Nog even wat foto's gemaakt in Rijnsburg! Wat een leuke klus was dit! Een hele benedenverdieping mooi maken, volledig opnieuw beginnen.. Heerlijk! Verdere foto's van de woonkamer komen nog! Druk, druk, haha.. :-)

Lees meer »

Gouda

Even geleden heb ik advies gegeven aan een heel leuk stel in Gouda. De woonkamer/keuken mocht wel wat warmer en gezelliger. De keuken is inmiddels voorzien van een toffe ombouwkast, de nieuwbouwdeuren zijn nu geel en in de woonkamer vinden we nu een eigenwijs groot vlak op de wand en het plafond! Met dikke vette complimenten aan dit stel! Ik gaf advies, zij voerden uit! 

Lees meer »

Houten

Onze bouwval. Onze trots. Mijn helden. Ik kan er lang over schrijven, maar kijk maar gewoon naar de nieuwe en oude foto's. Die zeggen meer dan genoeg! :-). 

Lees meer »

Den Haag

Juli 2020. Een spannende tijd waarin de bewoners van dit huis op vakantie gingen en wij de vrije hand kregen om hun nieuwe huis wat meer leven te geven! 

Lees meer »

Keuken!

Zie hier alvast een voorproefje van een "nieuwe" benedenverdieping. Te beginnen met de keuken! Wordt vervolgd! En de tweede foto was dus van de "oude" benedenverdieping :-).

Lees meer »

Rijnsburg

Deze week beginnen we met de keuken van dit huis in Rijnsburg. Maar het begon met de zolder. En na de keuken gaan we verder met de woonkamer en hal!

Lees meer »